FAQs

Problemen met Accounts (3)

Als je hebt ingelogd en ontdekt dat je account lijkt te zijn “gewist”…
Geen paniek!
Er zijn een paar algemene dingen die ervoor kunnen zorgen dat dit zo verschijnt.

Misschien bent u ingelogd op de verkeerde account.
Als je hebt ingelogd en al je activiteiten zijn verdwenen, heb je waarschijnlijk niet het juiste account. Probeer uit te loggen, bedenk hoe je normaal gesproken inlogt en log weer op de juiste manier in.

Als je moeite hebt om bij de juiste account te komen, stuur dan een bericht naar hello@stockbrickx.com met het e-mailadres en telefoonnummer waaronder je denkt dat je account staat, dan kunnen we de juiste account voor je vinden.

Misschien heeft u een dubbele account onder hetzelfde e-mailadres.

Soms, als u onlangs uw inloggegevens hebt gewijzigd, botsen deze met een bestaande account en wordt er in feite een “lege” dubbele account gecreëerd waar uw actieve account zou moeten staan. Als u denkt dat dit het geval is, stuur dan een e-mail naar hello@stockbrickx.com en wij kunnen het duplicaat voor u onderzoeken en deactiveren.

Heeft u een dubbele account? Als u onlangs uw inloggegevens hebt gewijzigd, kan het zijn dat de nieuwe gegevens botsen met een bestaande account en u niet kunt inloggen. Als u denkt dat dit het geval is, stuur dan een e-mail naar hello@stockbrickx.com en wij kunnen dit meteen voor u oplossen.

Heeft u geprobeerd uw wachtwoord opnieuw in te stellen? Misschien bent u uw wachtwoord vergeten – dat overkomt de besten onder ons! Ga naar https://stockbrickx.com/wachtwoord-vergeten om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Is uw account verwijderd? Accounts kunnen om een aantal redenen worden verwijderd, waaronder, maar niet uitsluitend, problemen met accountverificatie, fraudedetectie door onze betalingsprovider, openstaande zaken met ons Resolutieteam, of het anderszins schenden van onze algemene voorwaarden.

Als uw account om een van deze redenen is verwijderd, ontvangt u een e-mail met uitleg over waarom dit is gebeurd.

Als u vragen heeft over deze verwijdering of denkt dat het een fout is, neem dan contact op met hello@stockbrickx.com.

Als u technische problemen ondervindt met onze website, stuur een bericht naar hello@stockbrickx.com om het probleem te melden.

Bij melding wordt er een zaak aangemeld bij ons interne team en doen we onderzoek en follow-up.

Indien het probleem urgent is (waardoor u nu geen transactie kunt doen of het platform niet kunt gebruiken), zal een lid van ons ondersteuningsteam zo snel mogelijk contact met u opnemen om dit op te lossen.

Voor minder dringende problemen nemen we de tijd om het probleem op te lossen, te repliceren en te onderzoeken.
Afhankelijk van de aard van de bug, zullen we dit escaleren via onze technische teams voor een oplossing en een follow-up wanneer we een update hebben.