In de Media

StockBrickx

RTV - Mollenaar ontwikkelt deelplatform voor Lego

Pieter-Jan Boeckx uit Mol heeft een deelplatform ontwikkeld voor Lego-liefhebbers. Via dat platform kan Lego-blokjes huren of verhuren voor een bepaalde periode en nadien gaan de blokjes terug naar de eigenaar. Zo wil Pieter-Jan de impact op het klimaat verkleinen, én tegelijk wil hij Lego op die manier toegankelijker maken. Want Lego kopen is vaak niet goedkoop.

StockBrickx

Gazet van Antwerpen - Pieter-Jan Boeckx kent succes met Lego-deelplatform

Mollenaar Pieter-Jan Boeckx lanceerde in het voorjaar het Lego-deelplatform stockbrickx.com. Zes maanden na de lancering telt de website al een 500 gebruikers en er staan 250 tot 300 bouwsets online. “Leuk voor de gebruikers en goed voor de planeet.”

StockBrickx

De Lommelse Gazet - StockBrickx: LEGO deelplatform

Tijdens Kicks and Bricks, dit weekend in De Soeverein, spraken we met Pieter-Jan Boeckx van StockBrickx. Zij hebben een deelplatform ontwikkeld om LEGO sets te huren en verhuren.

StockBrickx

Radio Mol - StockBrickx

🚧 "Er zijn veel Lego-sets met een vrij hoge aankoopprijs en ik vroeg me af of er geen manier zou zijn om die sets voor iedereen beschikbaar te stellen" 🎧 Pieter-Jan Boeckx bedacht het deelplatform StockBrickx.com. Je hoort hem aan het woord op onze website:...