FAQs

Huren (3)

Categorie: Huren

Wat zijn voorkeurtijden?

Met voorkeursoverdrachtstijden kunnen verhuurders aangeven wanneer zij gedurende de week gewoonlijk beschikbaar zijn voor huurders om uitgeleende Lego Sets op te halen en/of af te geven. Het is aan de verhuurder en huurder om deze tijden overeen te komen via de chat-functie.

Voorgestelde ophaal- en inlevertijden zijn slechts voorstellen en hebben op dit moment geen invloed op de kostenberekeningen of op de beschikbaarheid van de items.

Wat als de voorgestelde tijden niet werken voor mij?

Gebruik de chat-functie om met de eigenaars een beter tijdstip af te spreken.

Ter info:

De huurtarieven worden momenteel berekend per periode van 24 uur, wat betekent dat een huur van 13 maart tot 14 maart 1 dag huurkosten met zich meebrengt, mits de ophaaltijd 24 uur na het ophalen.

Categorie: Huren

Voor de huur van een dag wordt een periode van 24 uur gerekend vanaf het moment dat u de Lego Set heeft opgehaald.

Dat betekent dat als u de Lego Set voor één dag huurt en het maandag om 10.00 uur ophaalt, de Lego Set standaard dinsdag om 10.00 uur moet worden teruggebracht – tenzij u en de verhuurder schriftelijk een ander tijdstip zijn overeengekomen.

Het is belangrijk dat u de Lego Sets op tijd terugbrengt, omdat veel van onze verhuurders de sets aaneensluitend achter elkaar verhuren. Verhuurders hebben het recht om een vergoeding te vragen als u de items na het tijdstip terugbrengt.

Categorie: Huren

Plannen veranderen, en je moet misschien een wijziging aanbrengen in een Lego Set die je hebt aangevraagd. Dit is wat u moet doen als dat het geval is.

Hoe uw huur verlengen:

Als je uw huur wilt verlengen, is de eerste stap om contact op te nemen met de eigenaar, om te controleren of dit in orde is.

Als de eigenaar tevreden is met de voorgestelde verlenging, maak je gewoon een nieuwe boeking via StockBrickx voor de data die je nodig hebt.

Hoe verander je de data van je gehuurde Lego Set:

Als je de data van je huur van de Lego Set wilt veranderen, is de eerste stap om contact op te nemen met de eigenaar, om te controleren of dit in orde is.

Als de eigenaar akkoord gaat met de verandering van data, neem dan contact met ons op hello@StockBrickx.com om de verandering aan te vragen en wij regelen het voor u.

Als de eigenaar niet kan ingaan op uw verzoek voor een verlenging of verandering van datum, moet dat worden gerespecteerd. Als u daardoor nu de huur moet annuleren, raadpleeg dan ons Annuleringsbeleid voor de volgende stappen.