FAQs

Annuleren (3)

Categorie: Annuleren

Voor gebruiker – verhuurders

Hoe weiger ik een lopende huuraanvraag?

Ga naar het tabblad ‘In afwachting’ van ‘Boekingen’ op uw Dashboard. Klik op de betreffende verhuur en vervolgens op ‘Annuleren’.

Hoe annuleer ik een huuraanvraag voordat het door de Huurder is geaccepteerd?

Ga naar het tabblad ‘In afwachting’ van ‘Boekingen’ op uw Dashboard. Klik op de betreffende verhuur en vervolgens op ‘Annuleren’.

Hoe annuleer ik een huuraanvraag die ik al geaccepteerd heb?

Zodra u de Huurder op de hoogte hebt gebracht, gaat u naar het tabblad ‘Goedgekeurd’ van ‘Boekingen’ op uw Dashboard en selecteert u de betreffende verhuur, waarna u op de knop “Annuleren” klikt. Als deze optie niet als beschikbaar wordt getoond, stuur dan een e-mail naar hello@stockbrickx.com en wij kunnen dat voor u verwerken.

Voor gebruiker – huurders

Hoe annuleer ik mijn huuraanvraag?

U kunt uw huur zelf annuleren als:
-U nog niet heeft geverifieerd
-De eigenaar uw aanvraag niet heeft geaccepteerd
-het binnen 3 uur na het indienen van uw huuraanvraag is
-Het binnen 48 uur na het indienen van uw huuraanvraag is, en ook meer dan 48 uur voordat de huur begint.

Om dit te doen, ga naar het tabblad ‘Mijn Boekingen’ op uw Dashboard en selecteer de huur in kwestie, klik vervolgens op de knop “Annuleren”.

Als u buiten deze annuleringsparameters valt, stuur dan een e-mail naar hello@brickstockx.com en wij zullen u helpen dit te verwerken.

Voordat u een verhuur annuleert, lees onze Privacy Policy en Algemene Voorwaarden na om vertrouwd te raken met ons beleid.

Categorie: Annuleren

Annuleringen van de gebruiker – huurder:

Er is een afkoelingsperiode van 48 uur waarin u volledig wordt terugbetaald als u een geboekte huur annuleert. Let op: als u een huur boekt binnen 48 uur voor de startdatum van de huur (bijv. als u een huur boekt op maandagavond voor woensdagochtend), dan geldt deze afkoelingsperiode niet.

Voor verhuur die binnen 48 uur voor aanvang van de verhuur wordt geboekt, geldt een afkoelingsperiode van 3 uur, om uzelf en de verhuurder de gelegenheid te geven de details van de overdracht goed te regelen.

Annuleert u na de afkoelingsperiode van 48 uur, maar eerder dan 48 uur voor de aanvangsdatum van de huur, dan betaalt u 50% van het huurbedrag – het restant van het huurbedrag krijgt u terug.

Als u binnen 48 uur voor de startdatum annuleert, wordt u niet terugbetaald.

Annuleringen door de gebruiker – verhuurder:

Als een verhuurder een verhuur annuleert, wordt u op de hoogte gebracht en volledig terugbetaald, en onze klantenservice zal er alles aan doen om u te helpen een alternatief te vinden. Als u niet had verwacht dat de huur zou worden geannuleerd, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Indien de verhuurder niet komt opdagen om het item te overhandigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op – u moet binnen 12 uur na het geplande begin van de huur contact met ons opnemen om een volledige terugbetaling van de huurprijs te ontvangen.

Terugbetalingen:

Wanneer een verhuur wordt geannuleerd nadat de verhuurder deze heeft geaccepteerd, dan is uw geld volledig van uw rekening afgeschreven. In dit geval duurt het over het algemeen 5-10 dagen vanaf het moment van annulering voordat je geld op je bankrekening staat.

Categorie: Annuleren

Voor gebruiker – huurders

Een huur annuleren:

Er is een bedenktermijn van 48 uur waarin u volledig wordt terugbetaald als u een geboekte huur annuleert. Als u een huur boekt binnen 48 uur voor de startdatum van de huur (bijv. als u een huur boekt voor maandagavond voor woensdagochtend), dan geldt deze bedenktermijn niet.

Annuleert u na de bedenktijd van 48 uur, maar eerder dan 48 uur voor de aanvangsdatum van de huur, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.
Het restant van het huurbedrag krijgt u terug.

Als u binnen 48 uur voor de startdatum annuleert, wordt u niet terugbetaald.

Overige:

Als een verhuurder een huur annuleert, wordt u op de hoogte gebracht en volledig terugbetaald, en onze accountmanagers zullen er alles aan doen om u te helpen een alternatief item te vinden. Als u niet had verwacht dat de huur zou worden geannuleerd, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Indien de verhuurder niet komt opdagen om het item te overhandigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op – u moet binnen 12 uur na de geplande aanvang van de huur contact met ons opnemen om een volledige terugbetaling van de huurkosten te ontvangen.

Als een verhuurder de huuraanvraag accepteert, maar vervolgens geen overeenstemming kan bereiken met de Huurder over een ophaaltijd, dan behoudt StockBrickx zich het recht voor om de huur automatisch te annuleren.

Voor gebruiker – verhuurders

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het annuleren van een verhuur, tenzij het binnen 48 uur voor aanvang van de huur is.
In dat geval kunnen er kosten in rekening worden gebracht tot de volledige huurwaarde. Houd er rekening mee dat het annuleren van verhuur ook invloed heeft op uw reviews en interne statistieken.

Onze annuleringsvoorwaarden zijn opgesteld om eigenaren en huurders te beschermen tegen last-minute annuleringen.
Lees onze Privacy Policy en Algemene Voorwaarden na om onze volledige servicevoorwaarden te lezen.